Het Mobile Team

Met zijn allen werken wij met passie aan de toekomst van morgen

Over ons

Wij zijn innovatief, uitdagend en divers. Net als de projecten die we doen trouwens. Met in totaal vier verschillende nationaliteiten zijn een zeer divers team dat onderling Engels spreekt. Daarnaast bestaan we uit zowel iOS als Android developers en werken we dus in verschillende programmeertalen aan twee verschillende platformen, maar wel binnen één discipline. Gelukkig zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we flexibel zijn wanneer het moet!

Verder hebben wij als mobile team de uitdaging om alle veelbelovende nieuwe apparaten en systemen uit te proberen. Naast iPhones en Android telefoons werken we ook met watches, Apple/Google TV, domotica, Siri, Alexa en andere smart (home) devices. Wij zijn altijd de eerste discipline binnen Label A die met dit soort dingen aan de slag gaat zodat we het –wanneer het stabiel is– onmiddellijk kunnen implementeren voor één van onze klanten.

Talen, tools & frameworks


Android

 • Kotlin
 • Java
 • Firebase
 • Gradle
 • Git
 • Android SDK

iOS

 • Swift
 • Objective-C
 • Firebase
 • Cocoapods
 • Git
 • Alamofire

Het Label A Mobile team

Dit zijn wij

Onze projecten

We werken Agile volgens de Scrum-methodiek en werken momenteel aan zes grote mobile projecten. Nieuwe projecten doen we in Swift en Kotlin, maar we bieden ook nog ondersteuning voor Java en Objective-C. 

Tijdens ieder project werken we nauw samen met onze designers (en soms met een gespecialiseerd design agency). Zij dagen ons uit met top notch design dat vol zit met epic animaties en transities. Daarnaast vinden we het leuk om onze klanten te verrassen met iets extra’s. Bijvoorbeeld een extra Apple watch app die we in het geniep gebouwd hebben, of een Siri koppeling waarmee je de app via Siri kunt besturen.

Uniek aan Label A is dat wij zelf het contact met onze klanten onderhouden. Er komt bij kick-offs, meetings, demo’s en retrospectives geen projectmanager aan te pas. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar het is ook supergaaf om met je team gewoon op het Porsche HQ te laten zien wat je hebt gebouwd.

Our take on React Native on Medium

Hybrid apps, yay or nay?

At Label A we have been building apps for a long time. We have been doing this native, always...

How We Roll

Ons doel is: “building high quality apps while having fun”. We streven naar leesbare code en apps die clean, stabiel, goed gestructureerd en crashfree zijn. 

Maar het harde werken moet wel leuk blijven. Niet alleen door te spelen en experimenteren met hardware en nieuwe technologieën, maar ook door regelmatig een concert te bezoeken met zijn allen, of een feestje te pakken. Wat vind jij leuk om te doen? Dan wordt dat ons volgende uitje!

Al onze vacatures

Bewijs dat we van vlees en bloed zijn

Onze mensen

Regelmatig vertelt een A-Player iets over zichzelf en over zijn/haar werk. We noemen het 'How Do You Roll?'.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden?

Dit is Freya. Zij is jouw aanspreekpunt als je bijvoorbeeld vragen hebt over een vacature, over onze sollicitatieprocedure of gewoon over ons. Of als je geïnteresseerd bent om eens langs te komen voor een kopje koffie natuurlijk!