Het Front-end Team

Met zijn allen werken wij met passie aan de toekomst van morgen

Talen, tools & frameworks

  • React
  • Redux
  • Javascript
  • CSS3
  • HTML5
  • Webpack
  • Sketch

Over ons

We zijn fresh, gedreven, innovatief, technisch, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en we zitten bomvol energie. En dat is maar goed ook, want onze projecten vergen nogal wat. In totaal werken we met negen front-enders, bijna 50/50 verdeeld tussen onze twee kantoren in Rotterdam en Amsterdam. 

We werken nauw samen met zowel design als back-end, staan klaar om het marketing team van input te voorzien en helpen natuurlijk elkaar wanneer dat nodig is. Iedereen binnen het team heeft zijn of haar specialiteiten en voorkeuren, en dat is oké. De één is creatief, de ander is meer technisch. Juist die balans maakt ons team sterk. En of je nu een stagiair bent of een ‘senior’, binnen ons team is iedereen gelijk. Het enige verschil zit hem in de vlieguren die we hebben gemaakt. In een team met seniors van 25 en stagiairs van bijna 30 is flexibiliteit key!

The A-Team

Dit zijn wij

Onze projecten

We bouwen geen statische webpagina’s maar krijgen de mogelijkheid om complexe web apps en datastructuren te bouwen. En dit doen we helemaal zelf: wat we niet weten, zoeken we op. Wat niet lukt, zoeken we uit. Zo groeien we razendsnel, niet alleen als team, maar ook individueel. 

Één van onze huidige projecten is het bouwen van een webapplicatie voor een grote leverancier van boodschappen. Dit is een heel technisch project waarbij veel verschillende technologieën worden gebruikt zoals React, Redux en server-side rendering. We bouwen nooit zomaar iets maar we lossen altijd een probleem op voor de eindgebruiker. Dat zijn de uitdagingen waar we altijd naar op zoek gaan. 

We werken Agile volgens de Scrum-methodiek en al onze huidige projecten bouwen we met React en Redux. Uniek aan Label A is dat wij zelf het contact met onze klanten onderhouden. Er komt bij kick-offs, meetings, demo’s en retrospectives geen projectmanager aan te pas. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar het is ook supergaaf om met je team gewoon op het KLM HQ te laten zien wat je hebt gebouwd.

Let's sync!

Met 10 front-enders, die ook nog eens op 2 kantoren zitten, zijn we altijd bezig om teamgevoel te creëren. Om als een team te kunnen werken en elkaar te kunnen inspireren...

How We Roll

Code review, onderling contact, een happy team en samenwerking. Dat zijn dingen die wij belangrijk vinden. Verder proberen we het team naar een hoger niveau te tillen door aan onszelf hoge eisen te stellen. We willen perfecte code afleveren, maar minstens zo belangrijk is dat iedereen goed in zijn vel zit. Tijdens elke front-end sync raten we hoe we ons voelen. Als dit te laag is dan leggen we onze spullen neer en fixen we dit. Als wij ons niet goed voelen, gaat het met onze projecten ook niet goed. En het moet wel leuk blijven! 

Tot slot is het voor ons super belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Wel weten we altijd onderscheid te maken tussen nieuwe technologieën die er zijn om te blijven en hypes die na een paar weken weer over zijn.

Vacatures

Meet the team

#AskADeveloper

Af en toe doen we dit soort dingen, gewoon omdat we het leuk vinden. Zie jij jezelf al op de bank zitten?

Ben je nieuwsgierig geworden?

Contact Freya

Dit is Freya. Zij is jouw aanspreekpunt als je bijvoorbeeld vragen hebt over een vacature, over onze sollicitatieprocedure of gewoon over ons. Of als je geïnteresseerd bent om eens langs te komen voor een kopje koffie natuurlijk!