Het Design Team

Met zijn allen werken wij met passie aan de toekomst van morgen

Over ons

Wij zijn jong, ambitieus, eigenzinnig, vooruitstrevend, energiek en hebben gortdroge humor. Onze mix van persoonlijkheden en specialiteiten zorgt voor een dynamiek die ons een ijzersterk team maakt, zowel op design-gebied als op persoonlijk vlak.

We staan altijd open voor nieuwe avonturen; nieuwe tools, verse ideeën, nieuwe manieren van werken. Als het iets oplost, gaan we het proberen! Tijdens onze maandelijkse Design Sync updaten we elkaar –onder het genot van taart en keynotes– over de latest en greatest op het gebied van tech en design.

Momenteel zijn we met acht designers, verdeeld over onze twee kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Die afstand overbruggen we trouwens graag voor elkaar. We hechten waarde aan gezelligheid, dus je zult regelmatig meegevraagd worden naar een feestje, Snackathon, meetup, bowlingbaan of hackathon. Wel op eigen risico!

Tools

  • Sketch
  • Invision
  • Principle
  • Framer
  • Flinto
  • Abstract

Label A’s Design team

Dit zijn wij

Onze projecten

In projecten focussen wij ons op user research, UX design, UI design, user testing en prototyping. Over prototypes gesproken, wij maken dus méér dan alleen statische designs. De prototypes die wij maken, voelen net zo echt als “the real thing” en helpen ons bij het uitleggen van complexe interacties aan zowel de klant als aan ons development team. Daarnaast maken we niet zomaar designs, maar lossen we echt een probleem op voor de klant/eindgebruiker.

Uniek aan Label A is dat wij zelf het contact met onze klanten onderhouden. Er komt bij kick-offs, meetings, demo’s en retrospectives geen projectmanager aan te pas. Dat is een grote verantwoordelijkheid, maar het is ook supergaaf om met je team gewoon bij de grote baas op HQ langs te gaan om te laten zien wat je gemaakt hebt.

Challenging our design team with a monthly Framer Challenge

As designers, we want to design products that create value for the user. An intuitive flow, a consistent design and simple animations that surprise the user...

How we roll

Wij zijn kritisch en eerlijk, maar altijd constructief. Bij ons staan communicatie, openheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. En of je nu een stagiair bent of al jaren meedraait; ieders stem is evenveel waard.

We werken nauw samen met development en kunnen zelf ook best wel een potje coden. Hierdoor kunnen we onze designs beter afstemmen op development. Ieder project is voor ons een kans om het beter te doen dan de vorige keer. We denken goed na over de keuzes die we maken, maar ook over hoe we te werk gaan. Constante verbetering van onze workflows met betrekking tot user testing, prototyping, samenwerking, demo’s en klantcontact zorgt ervoor dat we steeds boven onszelf uitstijgen. Een tevreden klant is nooit een reden om het de volgende keer niet nóg beter te doen.

Al onze vacatures

Meet the team

#AskADesigner

Af en toe doen we dit soort dingen, gewoon omdat we het leuk vinden. Zie jij jezelf al op de bank zitten?

Ben je nieuwsgierig geworden?

Contact Freya

Dit is Freya. Zij is jouw aanspreekpunt als je bijvoorbeeld vragen hebt over een vacature, over onze sollicitatieprocedure of gewoon over ons. Of als je geïnteresseerd bent om eens langs te komen voor een kopje koffie natuurlijk!